Cum se livrează?

Cum se livrează?

Cât costă transportul?

Costul livrării este de 18 lei în localitățile din rețeaua curierului Urgent Cargus, oriunde în România.

Termen de livrare

Dacă transmiți o comandă în intervalul Luni-Vineri, înainte de ora 15:00, vei primi produsele în termen de 2 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. 

Opțiuni la livrarea prin curier Urgent Cargus 

În ziua în care îți expediem coletul vei primi un SMS de la curierul Urgent Cargus, care va conține un link ce poate fi deschis ȋn “browser-ul” telefonului mobil și care îți oferă următoarele posibilități:  

  • să verifici şi să confirmi adresa ta de livrare (fără să împiedici livrarea efectivă);
  • să urmărești în timp real unde se află coletul tău;
  • să redirecţionezi expedierea către unul din cele 5 cele mai apropiate oficii sau automate Urgent Cargus Collect;
  • să amâni livrarea, în mod gratuit, pentru una din următoarele 2 zile lucrătoare.
  • Poți verifica oricând statusul coletului tău expediat prin Urgent Cargus la tel. 031.824.90.90 sau poți introduce aici numărul expedierii (ex: 80074202617): https://tracking.Urgent Cargus.ro/

Curierul Urgent Cargus va face două încercări de livrare a coletului tău, în două zile diferite, în intervalul luni-vineri, între orele 9:00-17:00. Dacă în ziua expedierii nu vei fi găsit la adresă, vei primi un SMS de avizare.

Dacă nu vei fi găsit la adresa din comandă nici la a doua încercare de livrare, coletul va fi returnat la Lavanda Land & Life SRL. În acest caz ne rezervăm dreptul de a-ți expedia viitoarele comenzi doar cu plata cu cardul pe site.

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golînapoi la magazin