Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni generali

Tărâmul Lavandei este denumirea comercială a Lavanda Land & Life s.r.l, persoană juridică cu sediul în Târgu Mureș, Str. Remetea nr. 200/7C, la Registrul Comerțului sub numărul nr. J26/1128/2018, având CUI 39653099, numită în continuare Tărâmul Lavandei.

Va rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.taramul-lavandei.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.taramul-lavandei.ro este proprietatea Tărâmul Lavandei.

Tărâmul Lavandei garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.taramul-lavandei.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Tărâmul Lavandei fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Tărâmul Lavandei, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: info@taramul-lavandei.ro. Lavanda Land & Life SRL va răspunde sesizarii în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Lavanda Land & Life SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către echipa Lavanda Land & Life SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Lavanda Land & Life SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. Lavanda Land & Life SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Lavanda Land & Life SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la abonare.

Politica de confidentialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de Lavanda Land & Life SRL nu sunt contrafăcute.

Lavanda Land & Life SRL garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.taramul-lavandei.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 luni în cazul produselor de folosință îndelungată.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu varsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Lavanda Land & Life SRL. Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare sau în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție Urgent Cargus în România. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către Lavanda Land & Life SRL SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Livrarea se face prin rețeaua de distribuție Urgent Cargus, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către Lavanda Land & Life SRL SRL.

Plata pentru fiecare livrare este de 18 lei, indiferent de suma comenzii.

Plata produselor comandate prin Lavanda Land & Life SRL se poate face astfel: în numerar la livrare sau plata cu cardul online.

Plata în numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Lavanda Land & Life SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm sa consultați secțiunea Politică de retur.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de Lavanda Land & Life SRL, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: info@taramul-lavandei.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Lavanda Land & Life SRL pentru utilizarea acestui site.

Lavanda Land & Life SRL verifică periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

 

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golînapoi la magazin