Livrare rapidă

Ai livrare gratuită la comenzi peste 150 RON. 

0740 107 135

Ai o întrebare? Dorești să afli mai multe despre noi? Sună-ne cu încredere!

Produse cadou de la 100 RON

Pentru o comandă de minim 100 RON, primești CADOU 1 ulei esențial 5ml!

Săpun handmade cu ulei esențial de lavandă (90 gr)

20 lei

Un săpun fin, manufacturat la rece, din uleiuri și unturi vegetale de primă presă, 100% naturale, atent selecționate, ce asigură o hidratare, emoliere, vitaminizare și tonifiere de excepție.

5ml Ulei esențial de Lavandă GRATUIT!

Plasează o comanda cu valoara de minim 100 RON și primești gratis 5ml Ulei de Lavandă! 

Săpun handmade cu ulei esențial de lavandă (90 gr)

Un săpun fin, manufacturat la rece, din uleiuri și unturi vegetale de primă presă, 100% naturale, atent selecționate, ce asigură o hidratare, emoliere, vitaminizare și tonifiere de excepție. La toate acestea participă activ și ingredientele adăugate din maceratele de plante, collagen, miere, vitamina E, hidrolat de lavandă (apă florală de lavandă) și glicerina pură, rezultată nemijlocit în săpun. Completarea ideală a acestor proprietăți o face minunată floare de lavandă mov, a cărei distilare se face blând, cu abur, dând astfel naștere deosebitului ulei esențial de lavandă, 100% pur. Cu un miros și calitate deosebite, acest ulei, ce aduce cu el proprietățile curative și terapeutice cunoscute de milenii, dă acestui săpun o tușă de personalitate aparte!

Excelent pentru orice tip de piele, calmant, cicatrizant, antiseptic, relaxează mintea și corpul !

Ingrediente(INCI): aqua (apă), sodium (uleiuri saponificate de): cocoate (cocos), olivate (măsline), rapeseedate (rapiță); grapeseedate (struguri), palmate (palmier), sunflowerate (floarea soarelui), riceate (orez), corn germate (germeni de porumb), soyate (soia), ricinnoleate (ricin); butterate ( unturi saponificate de): shea( shea), cocoa (cacao),astrocarium murumuru ( Murumuru), mangifera indica (mango); macerat uleios de plante: calendula officinalis (gălbenele), lavandula angustifolia (lavandă), matricaria chamomillae (mușețel); glicerină nativă, vitamina E, alantoină, miere, colagen, eritriol, caolin, pudră de ovăz, pudră de germeni de grâu, oxid de zinc, pigment mov pe bază de apă CI 51319, hidrolat de lavandă, ulei esențial de lavandă
* componente ale uleiului esențial: limonene, linalool, alfa- pinene, beta- pinene, geraniol, sabinene

Pentru o perioadă îndelungată de folosință, recomandăm păstrarea săpunului într-o săpunieră cu orificii de scurgere.

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golînapoi la magazin