Livrare rapidă

Ai livrare gratuită la comenzi peste 150 RON. 

0740 107 135

Ai o întrebare? Dorești să afli mai multe despre noi? Sună-ne cu încredere!

Produse cadou de la 100 RON

Pentru o comandă de minim 100 RON, primești CADOU 1 ulei esențial 5ml!

Reduceri!

Ulei esențială de Lavandă – Roll-on 10ml

25 lei

Recipientul cu bilă este foarte practic pentru aplicarea directă pe înțepături de insecte, aplicarea pe tâmple și este practic de luat în geantă. Recipientul are 6ml de ulei de lavandă, 100% pur.

În stoc

5ml Ulei esențial de Lavandă GRATUIT!

Plasează o comanda cu valoara de minim 100 RON și primești gratis 5ml Ulei de Lavandă! 

Ulei esențială de Lavandă – Roll-on 10ml

Uleiul esențial de lavandă este cunoscut pentru efectele benefice în tratarea și întreținerea pielii și are efecte dovedite asupra sistemului nervos. Ajuta in ameliorarea durerilor de cap și durerilor musculare, contribuie la un somn liniștit, ajută împotriva anxietății și produce relaxare. Util de folosit in diminuarea  problemelor legate de sistemul respirator, calmează durerile musculare, te scapă de mătreață, poate fi folosit la fabricarea parfumurilor, tratează arsurile minore, ameliorează simptomele de rinită alergică, reduce crampele menstruale, reduce febra și tratează acneea!

Suntem mândri de faptul că vă putem oferi un ulei esențial pur si natural 100%, extras cu multă dedicare și atenție. Suntem în control total in procesul obținerii încă de la plantarea butașilor, îngrijirea lor, recoltare, distilare și îmbuteliere. Totul se face manual și de către noi personal, astfel beneficiați de siguranța unui produs de calitate, pur și la prețul cel mai mic direct, de la producător.

 

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golînapoi la magazin